Imatges

5è ANIVERSARI DE UETUS!!

5è ANIVERSARI DE UETUS!!

Just avui fa 5 anys, el 19 de novembre de 2007, vam obrir per primera vegada les portes del nostre centre veterinari, i a poc a poc, alguns de vosaltres ens vau començar a conèixer.

Aquí a Caldes hem trobat allò bàsic en el treball del dia a dia d’un veterinari: en primer lloc, un gran equip professional, i en segon lloc, però no menys important, la calidesa humana dels que ens porteu les vostres mascotes, la proximitat, el respecte i sobretot l’amor incondicional de molts de vosaltres cap als animals. Tots aquests valors ens motiven a seguir treballant i fan que la nostra feina sigui molt més fàcil! Moltes gràcies!

La veterinària és una professió que no et deixa indiferent. Cada dia tenim la possibilitat d’alleugerir dolències dels animals. És molt grat comprovar com els propis animals ho saben. Una cura és una petita victòria, i més quan coneixes l’animal de fa temps.

La nostra feina va des de la consulta, fins al quiròfan, passant per la zona d’hospitalització o la sala de raig X. Els veterinaris hem de saber una mica de tot per tal de fer un bon diagnòstic. Fem radiografies, cirurgies, ecografies, analítiques…tot passa per un mateix. Necessitem estar en constant formació. I tot i així, a vegades ens cal recórrer a grans hospitals per oferir altres serveis més especialitzats.

Sí, ens agrada la nostra professió, però també és veritat que la situació actual no acompanya gaire, i com molta altra gent tenim la sensació constant de que ens posen pals a les rodes. La pujada de l’IVA del 8% al 21% al sector veterinari el passat setembre hem de reconèixer que ens va desmotivar força, i ens va costar tornar a mirar endavant.

Però malgrat tot, sabem que aquest temps de crisis no podrà amb la nostra il•lusió i ganes de seguir endavant, de seguir curant gossos, gats, i el què faci falta, de poder resoldre els problemes que ens arribin a les nostres mans. Aquesta il•lusió és la que ens ha fet arribar fins aquí!

Esperem veure’us aviat!